logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...
ŽÁDOST O KONTAKT ZAVOLEJTE MI, PROSÍM


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Trimble SketchUp – základní kurz - NICOM, a.s.
Předpokládané znalosti Základní znalost práce s počítačem na úrovni běžného uživatele. Cíl kurzu Orientovat se v rozhraní aplikace SketchUp a dokázat v ní vytvářet svoje vlastní návrhy.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Finanční a nefinanční ukazatele aneb systém řízení výkonnosti firmy KPI
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Finanční a nefinanční ukazatele aneb systém řízení výkonnosti firmy KPI

Naučíte se efektivně změřit svou firmu a seznámíte se s měkkými i tvrdými ukazateli firmy: Obdržíte odpovědi na otázky: Jak si vytvořit KPI ve své vlastní firmě? Co vlastně měřit a jak? Proč měřit dobu obsluhy zákazníka? Proč měřit snížení průběžné doby výroby? Co měřit ve finanční sféře? Jak poznám, že firma prosperuje a jaký je její potenciál? Jak si vytvořit porovnání s konkurenční firmou? Jak měřit spokojenost a věrnost zákazníků? Jak měřit inovace, pracovní prostředí a vytvořit viditelný management? Můžu zvýšit či snížit počet zaměstnanců a jak to poznám?
* KPI a jejich smysluplnost: Management by Objective. Balanced scorecard. Co chci vyjádřit a Co chci sledovat? (… a umím to sledovat?). Co chci rozvíjet? Mají daná KPI v dané situaci smysl? KPI, kterým výroba rozumí a které controller umí využít:
konflikt zájmů, „Souboj“ dvou světů (výroba a controlling),
to, co zajímá controlling, nezajímá výrobu a obráceně,
co neumím měřit, neumím řídit,
KISS – Keep it short and simple,
produktivita x efektivita x výkonnost – jaký je mezi tím rozdíl. KPI na míru: Co potřebuji v daném období sledovat? Taktika postupného „utahování šroubů“ oproti skokovému řešení. KPI v pravý čas na pravém místě. Vypovídací hodnota sledovaného KPI. Pokrývá mi KPI hlavní zdroje nákladů? Kolik ukazatelů je možné efektivně sledovat? KPI a jejich vzájemný konflikt: Konflikt zájmů v rámci jedné firmy (výroba, logistika, kvalita, nákup,…). Konkurence KPI. Stanovení společných KPI pro různá oddělení a tím dosažení spolupráce na jejich dosažení. KPI a nastavení jejich správných hodnot: Stejná logika KPI v rámci jedné společnosti – usnadnění srozumitelnosti. Nominální hodnoty x procenta. Roční KPI (od ledna do prosince fixované nebo průběžně se upravující). Zohlednění sezónních výkyvů u KPI. Úprava KPI v proběhu roku – jak na to. KPI a jejich pravidelné sledování:
online, hodinové, směnové, denní, týdenní, měsíční, kvartální, pololetní, roční,
způsob vizualizace (červená, zelená),
princip tachometru versus kokpit v letadle,
musí být známo a povědomí o tom, že jsou KPI sledovaná!,
rozdělení zodpovědností: Kdo zapisuje, kdo sleduje, kdo podporuje, kdo s nimi pracuje – vlastník x management x controlling. KPI krátkodobá a dlouhodobá:
krátkodobé cíle a kdy je nasadit,
mimořádná „krizová“ KPI a jak s nimi zacházet. KPI v období růstu a poklesu: Plán nám pomáhá se orientovat v chaosu! Jak a kdy upravovat plán a s tím spojené KPI. Definujeme KPI pro kratší dobu semestr, kvartál, … Je třeba zohlednit očekávaný vývoj a nastavit KPI odpovídající dané fázi vývoje. KPI při náběhu a výběhu výroby. KPI v sériové a zakázkové výrobě. KPI koncernová versus KPI závodová: Jak postupovat v případě, že nejsou splnitelná a je na ně vázaný bonus ový systém. Jedná se o manažerské rozhodnutí, ale pozor: žádný tuning ukazatelů. Vyjednat a argumentovat, dodat podklady pro diskuzi, neakceptovat bez „boje“. Dvojitý reporting – ano či ne. KPI v průběhu času:
přístup ke KPI dříve a dnes,
honba za KPI x podpora výroby pomocí KPI,
červená není špatná,
odchylka není úchylka. Dotazy a diskuze.


... Zpět ke kurzu  -> Finanční a nefinanční ukazatele aneb systém řízení výkonnosti firmy KPI



1. VOX a.s.

Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX].

1. VOX a.s.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: Management – online kurz v květnu 2024 - on-line
^